Vi ser frem til at møde jer på Ajour den Logimatic deltager på dette års Ajour den 29. og 30. November29. & 30. November

Kig forbi stand 3136 og hør mere om hvordan du sparer tid
og penge med planlagt vedligehold

29. & 30. November 2018

Læs mere

Eniig konverterer til den cloud-baserede vedligeholdsløsning INEXTIAEniig Varme A/S har netop konverteret til INEXTIA

Med et ønske om mere mobilitet og mindre ansvar for IT, har Eniig Varme netop valgt at konvertere til den web-baserede vedligeholdsløsning INEXTIA.

30. Oktober 2018

Læs mere

Quantafuel Skive ApS digitaliserer
vedligehold med cloud-baseret CMMS

Quantafuel har et ønske om, at processerne omkring vedligehold skal digitaliseres på deres nye PtL (Plastic to Liquid) fabrik i Skive. De har derfor valgt et cloud-baseret vedligeholdssystem. 

26. oktober 2018

Læs mere

Hirtshals Havn vælge INEXTIA - Nyhed

Hirtshals Havn går digitalt med
vedligeholdssystemet INEXTIA

Hirtshals Havn danner rammen om et større erhvervsområde med et bredt felt af virksomheder. Havnen har netop implementeret INEXTIA til styring af vedligehold, som et nyt digitalt tiltag.

10. august 2018

Læs mere

Brugergruppemøde:Logimatic's brugergruppemøde for SERTICA og INEXTIA
Sæt X i kalenderen

Logimatic inviterer til brugergruppemøde i Aarhus. Dagen byder på spændende oplæg fra vores kunder samt nyheder fra SERTICA & INEXTIA. Der vil også være tid til at udveksle ideer og netværke med andre brugere. 

27. september 2018

Læs mere

TAABBEL vælger INEXTIA TAABBEL produktionsfabrik i Hanstholm
til styring af vedligehold

Valget af det cloud-baserede vedligeholdssystem INEXTIA betyder, at P. TAABBEL & Co i fremtiden hurtigt og let kan hente den dokumentation og data som er påkrævet. 

7. maj 2018

Læs mere

INEXTIA sættes i drift hos
Colas Danmark A/S

Colas Danmark A/S afholdte i februar den årlige workshop for deres produktionsmedarbejdere. Logimatic var med til den interne præsentation af det nye vedligeholdsprogram INEXTIA, som nu i idriftsættes på de fleste lokationer

27. februar 2018

Læs mere

Colas Danmark A/S går digitalt med det mobile vedligeholdsprogram INEXTIA fra Logimatic

Allerede inden lanceringen af INEXTIA havde Colas Danmark A/S underskrevet kontrakt med Logimatic på vedligeholdsprogrammet, som kan tilgås fra skyen.

30. november 2017

Læs mere

Lancering af INEXTIA på AJOUR 2017-

Positiv feedback på produktlancering af INEXTIA

Traditionen tro deltog Logimatic igen på dette års AJOUR konference afholdt i Odense. Men denne gang var lidt anderledes end tidligere, da den cloud-baserede vedligeholdsløsning INEXTIA blev lanceret.

28. november 2017

Læs mere

Et billede der illustrerer hvad INEXTIA kan gøre for din virksomhedLogimatic præsenterer vedligehold på farten til Ajour messen med produktlanceringen af INEXTIA

Logimatic lancerer det mobile og cloud-baserede vedligeholdsprogram INEXTIA. En af de største fordele ved systemet er dets brugervenlighed og nemme adgang.

23. november 2017

Læs mere