En produktionsvirksomhed, som kan drage nytte af planlagt vedligehold med INEXTIA

Undgå driftstop med planlagt vedligehold og reducér nedetid

I produktionsvirksomheder er effektivitet, kvalitet og en høj produktionsrate altafgørende for succes, derfor er det essentielt at undgå unødvendig nedetid med planlagt vedligehold.

INEXTIA er det ideelle system til at organisere vedligehold af dine maskiner, så du undgår driftsstop og reducerer nedetid i produktionen. Effektiviteten falder, hvis produktionen skal sættes på hold, fordi der skal udføres ikke-planlagt vedligehold. Vi ved, hvor vigtigt det er, at produktionsvirksomheder ikke har længerevarende driftsstop, da det i princippet betyder, at der tabes penge.

Læs mere om hvordan P. TAABEL & Co. udfører vedligehold med INEXTIA 

Få overblik over reservedelslager og undgå spildtid

Det er vigtigt, at de rigtige reservedele er på lager, for at vedligeholdsjobs kan udføres til tiden. INEXTIA tilbyder strukturering af dit lager, hvilket gør det nemt at finde netop den reservedel, du har brug for eller eventuelt bestille ny hjem. På den måde kan du sammenkæde maskine, vedligehold og indkøb af reservedele. Det gør det let for både indkøber og teknikere, der venter på reservedelen, at følge indkøbs- og leverings processen. Du skal blot tilføje de vigtigste maskiner, så hjælper INEXTIA med at strukturere og planlægge et optimalt vedligehold.

Modtag en demo og se hvordan

 

Forlæng levetiden på dine maskiner med planlagt vedligehold

Planlagt vedligehold forlænger levetiden på dine maskiner. Det faktum at du har al information, dokumenter og historik i INEXTIA gør det muligt, at dele og fastholde viden om dit udstyr og maskiner. Du kan hurtigere identificere og proaktivt løse problemer, hvilket i sidste ende sparer dig både tid og penge.

Strukturer planlagt vedligehold og nå dine produktions mål

INEXTIA hjælper dig med at nå dine produktionsmål, uanset om du har en enkelt eller flere fabrikker. INEXTIA er et system, der forvandler komplekse processer og planlægning til en simpel jobliste. Tilgængeligheden, det brugervenlige interface og INEXTIA appen gør det nemt for de ansatte at udføre vedligehold.

Kontakt os i formularen herunder og hør hvad vi kan gøre for dig 

Inextia kontaktform dansk
Fornavn*
Efternavn*
E-mail*
Virksomhed*
Besked
Lead Source
Segment
Jeg accepterer politikken om beskyttelse af personlige oplysninger og tjenestevilkårene.