Et forsyningsselskab som kan anvende forebyggende vedligehold.

Forebyggende vedligehold skaber konkurrencemæssige fordele

Forsyningsbranchen har fokus på effektivisering af de samlede omkostninger. Reduktion af driftsomkostninger og bedre udnyttelse af anlægsaktiver øger værdiskabelse – dette kan opnås med forebyggende vedligehold.

INEXTIA organiserer forebyggende vedligehold af dine anlæg, så du reducerer nedetid af dine anlæg og undgår driftsstop. Forsyningsbranchen har helt specifikke behov i forhold til, at maksimere udbytte og undgå nedlukninger – eller i værste instans ulykker. INEXTIA bidrager til en effektiv drift, hvilket reducerer omkostninger og genererer konkurrencemæssige fordele. Vi ved, at det har fatale konsekvenser for forsyningsbranchens brugere, hvis de pludselig ikke har adgang til for eksempel vand, varme og el.

Forebyggende vedligehold der effektiviserer arbejdsgangen

Du kan håndtere al forebyggende vedligehold såsom inspektioner, fejlrapportering, mangel rapporter, ressource- og vagtplanlægning i samme system. INEXTIA skaber hurtigt overblik og effektiviserer arbejdsgangen samtidig med, at du gemmer værdifulde historiske data. Det betyder bl.a., at du reducerer afhængighed af den enkelte medarbejder. Med INEXTIA har du al information, historik og dokumenter samlet, hvilket gør det muligt at dele og fastholde viden om dine anlæg. Derfor kan du hurtigere identificere problemer og reagere hurtigere.

Nå dine effektiviseringsmål med forebyggende vedligehold

INEXTIA hjælper dig med at nå dine effektiviseringsmål, uanset hvor mange anlæg du har. Dine ansatte nyder godt af en struktureret arbejdsdag og et langt bedre arbejdsmiljø. Komplekse processer og planlægning forvandles til en simpel jobliste.

Modtag en demo og se hvordan

Kontakt os i formularen herunder og hør hvad vi kan gøre for dig

Inextia kontaktform dansk
Fornavn*
Efternavn*
E-mail*
Virksomhed*
Besked
Lead Source
Segment
Jeg accepterer politikken om beskyttelse af personlige oplysninger og tjenestevilkårene.