En medicinal virksomhed som kan optimere deres interne driftssystem

Opnå optimering og sporbarhed af det interne driftssystem

Medicinalvirksomheder mødes af høje krav angående driftssystem, fra såvel myndigheder som fra kunder i forbindelse med produktion. Et højt niveau af kvalitet og sikkerhed under alle faser af fremstillingen er en nødvendighed. INEXTIA sikrer denne kvalitet. Ikke blot accepteres systemet af myndighederne, det hjælper også din vedligeholdsafdeling til at tænke strategisk.

Imødegå alle krav med dokumentation af dit driftssystem

Krav fra American Food and Drug Administration (FDA) er en afgørende faktor for vedligehold i medicinalvirksomheder. Det betyder, at det er vigtigt, at kunne dokumentere ændringer til produktionsudstyret og holde styr på vedligeholdelsesprocedurer.

Med INEXTIA kan du dokumentere al historik i forbindelse med vedligehold og dermed få større indsigt i statistikkerne over fejlmeldinger og jobanmodninger. Det gør dig i stand til, at agere målrettet og ressourceoptimerende. Systemet reducerer desuden driftstop og sikrer kontinuitet i produktionen hen over året, samtidig med at der er mulighed for forebyggende vedligehold.

Få fuld sporbarhed af vedligehold med et vedligeholdssystem

Du får fuld sporbarhed for alle maskiner, arbejdsprocedurer, kalibrering af maskiner og vedligehold af bygninger. INEXTIA gør det nemt at styre, spore og planlægge vedligeholdelse for at forlænge maskinernes levetid, holde styr på dyre reservedele og forhindre udstyrsfejl.

Modtag en demo og se hvordan

Kontakt os i formularen herunder og hør hvad vi kan gøre for dig

Inextia kontaktform dansk
Fornavn*
Efternavn*
E-mail*
Virksomhed*
Besked
Lead Source
Segment
Jeg accepterer politikken om beskyttelse af personlige oplysninger og tjenestevilkårene.