INEXTIA anvendt på mobile enheder

CMMS som web & cloud løsning giver dig vedligehold på farten

INEXTIA er et mobilt og cloud-baseret vedligeholdsprogram (CMMS). Du kan styre dine opgaver digitalt via clouden, uanset hvor du befinder dig. En af de største fordele ved systemet er dets brugervenlighed, nemme adgang og enkelthed.

Med online adgang slipper du for alt det IT tekniske omkring installationsproblemer, opsætninger, backup eller indkøb af servere. Logimatic sørger for det hele, så du kan komme i gang med det samme.

Du får:

 Minimale træningsomkostninger
 Driftsbesparelser i vedligehold og IT
 En platforms uafhængig software
 Hosting løsning så du undgår teknisk vedligehold

Du har samtidig fuld adgang til Help-Desk support med professionelle folk, der er parate til at besvare dine spørgsmål. Du får et CMMS system, som hostes af Logimatic, så der ikke skal tænkes på IT hardware. Desuden holdes løsningen automatisk opdateret, og vi sikrer backup af alle jeres data og opsætninger.

CMMS software der hurtigt skaber værdi for din arbejdsplads

INEXTIA skaber værdi i form af digitalisering og effektivisering. Der arbejdes i en simpel jobliste, der sparer dine vedligeholdsfolk tid og penge.

INEXTIA dokumenterer og styrer dit vedligehold, herunder dokumenter, vedligeholdsjobs og opgaver, historik og meget mere:

 Maskinkort og komponenter
 Procedurer og arbejdsinstruktioner
 Håndtering af reservedele og lager
 Rapportering og analyse

Systemet er rettet mod det ofte hektiske liv i en vedligeholdsafdeling, uanset om du er pedel, producent eller arbejder indenfor forsyning. Uanset din branche, giver INEXTIA hurtigt overblik over vital information omkring vedligehold. Du får desuden sporbarhed og styr på din dokumentation og historik. Med INEXTIA kan du reducere nedetid, nedbrud og menneskelige fejl.

Planlæg vedligeholdsopgaver når det passer dig via din pc, tablet eller telefon. Med få klik, kan du let oprette, uddelegere og afslutte jobs.

INEXTIA – work wonders with your maintenance

Brochure

Read the INEXTIA brochure in english here

Opnå vedligehold på farten med INEXTIA appen til Android og iOS

INEXTIA appen giver dig mulighed for at styre vedligeholdsjob og formularer når du er på farten.

INEXTIA appen til vedligehold på farten

Du kan oprette, aktivere og afslutte job fra din INEXTIA app. Hvert job indeholder en kort jobbeskrivelse, historik, og detaljer om de relaterede komponenter.

Du har mulighed for at finde og læse dokumenter, registrere tid og reservedelsforbrug, vedhæfte fotos som dokumentation og bruge QR-koder og stregkodescanning i forbindelse med komponenter og reservedele.

Hvis du har tilkøbt Formular modulet, kan du desuden oprette, udfylde og indsende formularer uden at vedhæfte dokumentation. Du kan designe det ønskede layout i INEXTIA fra bunden eller anvende en af de forskellige formularskabeloner. Udfyld formularen og send den til INEXTIA, når den er godkendt eller klar til at blive godkendt. Du kan også oprette tjeklister fra din telefon eller tablet.

INEXTIA appen giver dig let adgang til de job og formularer, som du skal bruge uanset hvor du befinder dig.

INEXTIA appen kan bruges offline og kan synkronisere med INEXTIA, når din telefon eller tablet har internetforbindelse.

Du får:

 Overblik over nuværende og afsluttede job samt formularer
Adgang til tidligere afslåede formularer
 Hurtig og fleksibel styring af vedligehold
Øget produktivitet og effektivitet
Eliminering af papir
Simpelt vedligehold

Download INEXTIA appen i App Store eller Google Play.

Se App demo