Projektledelse

Få tilknyttet en projektleder

Let implementering

Professionel projektledelse sikrer en problemfri overgang.

Tilpasset løsning

INEXTIA tilpasses dine behov og arbejdsgange.

Kickoff workshop

Sikrer fælles forståelse af mål og projektomfang

Det kan være en kompleks opgave at implementere et vedligeholdelsessystem som INEXTIA eller skifte fra en eksisterende løsning. Samarbejde på tværs af forskellige afdelinger kræver en fælles projektstrategi og enighed om projektplan og tidsplan.

Med professionel projektledelse fra vores INEXTIA-team sikrer du en gnidningsløs implementering samt løbende support og udvikling af dit vedligeholdelsessystem.

Få tilpasset INEXTIA til dine behov

Fra begyndelsen bliver du tilknyttet en erfaren projektleder, der hjælper med at skabe et INEXTIA-system, der opfylder dine aktuelle behov.

Et af de aller første skridt er en kickoff workshop, hvor hovedformålet er at sikre, at alle er på samme side med hensyn til mål, omfang, tidsplan, leverancer og forventninger til projektet. Vi lytter til dine ønsker og udfordringer, og gennem kontinuerlig dialog tilpasser vi systemet til din virksomhed og arbejdsgange.

Når systemet er som ønsket, er vi klar til at starte undervisning, så der sikres en god start i INEXTIA.

Få hjælp hvor du har brug for det

“Som projektleder hjælper vi dig med at fastlægge nogle retningslinjer for at sikre, at dit projekt kommer i mål. Vi er ansvarlige for at planlægge, udføre, overvåge og afslutte projekter samtidig med at vi sikrer, at de bliver fuldført til tiden og inden for budgettet. Alt dette i tæt samarbejde med dig.”

Carina Gotfredsen INEXTIA Sales Manager

Din partner til digital vedligehold

Carina Gotfredsen

Sales Manager

Kontakt os

Få INEXTIA nyheder

Billedet viser et katalog og en tablet, begge med forsiden af et katalog med titlen "VEDLIGEHOLD DASHBOARDS." På forsiden står der: "Et katalog om hvordan du bruger dashboards til effektiv anvendelse af data og optimering af vedligehold." Øverst står der "KATALOG," og nederst er INEXTIA's logo synligt. Baggrunden viser en hånd i en arbejdshandske, der holder et værktøj.

Gå ikke tomhåndet herfra

Vedligeholds Dashboards

Dette katalog fortæller dig hvordan du bruger dashboards til effektiv anvendelse af data og optimering af vedligehold.